Prezentarea Clubului Kiki

Spaţiile interioare şi exterioare ale clădirii au fost amenajate cu un singur scop: educare prin joc.

Despre Clubul Kiki

Centrul KIKI a fost înființat în 2014 de Asociația Centrul Educațional Kiki și este o organizație non-profit cu scop instructiv- educativ. Instituția se autofinanţează prin sume alocate ca sponsorizare de către părinți. Centrul educațional KiKi este situat pe strada Rediu nr. 110, la aprox. 1,5 km de rondul Păcurari, într-o zonă liniștită, cu multă vegetație și aer curat.

De ce KiKi

Clubul KiKi reprezintă un proiect menit să sprijine activitățile recreative și educaționale ale copiilor cu vârste între 2-6 ani, printr-o filosofie inspirată din grija pentru natură, la care adăugăm și o serie de avantaje.

Spații de joacă ample în aer liber

Lumea copiilor la Centrul educațional Kiki reprezintă natura, aerul curat, vegetația și joaca fără limite într-un spațiu complex, cel mai mare din oraș, special amenajat pentru activitățile în aer liber.

Sistem de supraveghere online

Aplicație ce permite vizualizarea în timp real a sălii de grupă, sălii de mese și spațiilor exterioare de joacă. Este destinat exclusiv părinților, întrucât suprautilizarea aplicației poate duce la îngreunarea serverului.

Transport Școlar cu Microbuz

Transportul cu microbuzul Clubului Kiki este un serviciu oferit la cerere. Microbuzul este special echipat cu scaune pentru copii și centuri de siguranță.

Petreceri pentru copii

Zilele de naștere ale micuților sunt motive de veselie pură. De aceea, Clubul Kiki pune la dispoziție sala de evenimente pentru organizarea petrecerilor pentru copiii înscriși, fără niciun cost suplimentar.

Serviciu de Logopedie

Include depistarea și identificarea tulburărilor de limbaj și de comunicare, orientarea terapiei logopedice spre corectare, recuperare, adaptare și integrare școlară și socială și corectarea tulburărilor de limbaj.

Asistent medical permanent

Sănătatea copiilor este foarte importantă, de aceea în cadrul Clubului Kiki este prezent în mod constant un asistent medical pregătit să îngrijească la nevoie copiii.